INDIA reis mei 2020

UPDATE: In verband met de huidige Corona maatregelen gaan we niet naar India. Ron, onze yogadocent is nu bezig om de hele trip te verzetten naar volgend jaar, zelfde periode. Ik kan niet wachten! : )

Met een groep yogadocenten, allemaal opgeleid bij de Dynamische Hatha Yoga opleiding in Nijmegen, gaan we  onder leiding van Ron van der Post (de yogadocent van mijn opleiding) naar India! Voor 3 weken, een reis die in het teken staat van een verdieping in de yoga filosofie, een verdieping naar mijzelf en het opsnuiven van de Indiase cultuur.

Ik ben zo blij dat ik deze reis mag maken. Ik kijk erg uit naar het ontmoeten van de Guru van mijn docent, Swami Yogananda. De verdieping die het mij gaat brengen op persoonlijk vlak en het steuntje in de rug die ik zal krijgen door de vele lezingen en de persoonlijke begeleiding, evenals het krijgen van mijn persoonlijke mantra wat me verder zal helpen in mijn meditatie, maakt mij nu al zeer dankbaar.

We zullen vanuit Delhi naar Mussoorie gaan waar we 12 dagen verblijven in het  ‘Aranyaka Upanishad’ forest retreat center. Daar zijn ook Swami Yogananda en Krshna Prya Didi  (de Guru en docenten van Ron), die ik nog nooit heb ontmoet en toch heel hoog heb staan en ontzettend veel ontzag en respect voor heb. Zij zullen lezingen geven en ter beschikking staan voor al onze vragen. Na de 12 dagen zullen wij de Ashram bezoeken waar swami Yogananda woont en daarna wat meer toeristische uitstapjes maken voordat we weer naar NL terugkeren.

Voor nu wens ik iedereen veel zon, positiviteit en kracht toe!

Share on facebook
Share on email
Share on pinterest